Aromatyczne kandyzowane wiśnie w czekoladzie deserowej łączą w sobie esencję owocu z aksamitem wytrawnej czekolady. Wiśnie oblane wykwintną czekoladą to prawdziwie szlachetny przysmak, od lat lubiany i pożądany w każdym zakątku świata.
Ziarna kawy Arabiki z Brazylii są palone tuż przed produkcją. Dzięki temu są wyjątkowo chrupiące i aromatyczne. Następnie otulane są aksamitną czekoladą.
Suszona żurawina jest słodka, ale jednocześnie lekko kwaskowata. Ten owoc znany jest na całym świecie za swoje liczne właściwości zdrowotne i antybakteryjne.
Kandyzowane owoce agrestu z polskich upraw, bez dodatku konserwantów, oblane wysokogatunkową czekoladą deserową.
Kandyzowane owoce figi oblane wysokogatunkową czekoladą deserową. Naturalnie suszone owoce, bez konserwantów, ręcznie krojone na ćwiartki lub połówki, robione według tradycyjnej receptury.
Znany i lubiany smak orzechów laskowych w mlecznej czekoladzie ożywiony dodatkiem aromatycznie pachnącej, świeżo mielonej kawy.
Skórka pomarańczowa jest przedmiotem pożądania wielu smakoszy. Czekoladowe pyszne pałeczki z paskami kandyzowanej skórki w środku są smaczne i aromatyczne oraz pięknie się prezentują.
Kandyzowane owoce wiśni oblane wysokogatunkową czekoladą deserową.