Wyjątkowo esencjonalna kompozycja zawierająca owoce jeżyn, malin oraz truskawek. Dodatek kandyzowanych owoców papai oraz cząstki jabłka uzupełniają mieszankę. Hibiskus nadaje pięknego, intensywnego koloru.
Czarna i czerwona porzeczka, borówka amerykańska, maliny oraz czarny bez tworzą bardzo aromatyczne połączenie. Kandyzowany owoc papai nadaje lekkości oraz orzeźwienia. Płatki hibiskusa i róży dopełniają całą kompozycję.
Wyjątkowa kompozycja rooibosa z czerwoną porzeczką i płatkami kwiatów. Intensywna i zdecydowana, o smaku dojrzałych czerwonych owoców. Delikatnie słodka i miodowa.
Kwiatowo-owocowa kompozycja afrykańskiego czerwonokrzewu. Rooibos połączony z borówkami, jabłkami, a także czarnym bzem. Całość uzupełniają płatki kwiatów, takich jak: róża i słonecznik. Kompozycja polecana w sezonie jesienno-zimowym.
Południowoafrykańskie zioło czerwonokrzewu ma wyjątkowe zalety zdrowotne. Jest naturalnym źródłem mikroelementów i witaminy C, dzięki czemu korzystnie wpływa na nasz organizm, wzmacnia odporność oraz poprawia wygląd cery, włosów i paznokci. Ze względu na brak teiny jest polecany dzieciom, osobom młodszym, starszym, a także kobietom w ciąży oraz karmiącym.
Niezwykle oryginalne połączenie czerwonokrzewu z całymi orzeszkami pistacji, płatkami migdałów, pieprzem brazylijskim, kolendrą i skórką pomarańczy. Wyczuwalny aromat słodkich pomarańczy i wanilii nadaje tej kompozycji słodyczy. Napar wspaniale aromatyczny i przyjemny o każdej porze dnia.
Mieszanka czerwonokrzewu i kandyzowanych cząstek ananasa, urozmaicona płatkami słonecznika i malwy, które nadają słodkości i delikatności.
Rooibos żurawina to zioło czerwonokrzewu połączone z kawałkami owoców żurawiny i płatkami róży, które nadają mu lekko winnego smaku. Nie zawiera teiny, dlatego można degustować go o każdej porze dnia.
Propozycja mieszanki owocowej łącząca w sobie smaki lata. Słodkie truskawki i maliny w połączeniu z hibiskusem, jabłkiem, czarnym bzem i płatkami róży są idealne na każda porę roku.
Kandyzowane owoce figi oblane wysokogatunkową czekoladą deserową. Naturalnie suszone owoce, bez konserwantów, ręcznie krojone na ćwiartki lub połówki, robione według tradycyjnej receptury.