CEYLON DIMBULA Powiększ
  • Wyślij do znajomego

    Wyślij do znajomego

    CEYLON DIMBULA

    CEYLON DIMBULA

    Region Dimbula, podobnie jak Nuwara Eliya, jest zlewany monsunowymi deszczami w ciągu sierpnia i września, a najlepsze herbaty produkuje w suchych miesiącach – styczniu i lutym. Herbaty te po zaparzeniu odznaczają się mocnym, ciemnym kolorem. 

    Odbiorca: :

    * Pola wymagane

    Anuluj  lub 

  • CEYLON DIMBULA

    Dostępne opcje

    Region Dimbula, podobnie jak Nuwara Eliya, jest zlewany monsunowymi deszczami w ciągu sierpnia i września, a najlepsze herbaty produkuje w suchych miesiącach – styczniu i lutym. Herbaty te po zaparzeniu odznaczają się mocnym, ciemnym kolorem. Piękne, sprężyste liście dają napar o znakomitym smaku i intensywnym aromacie. Należy ją pić z mlekiem jako herbatę popołudniową.

    Parzenie: Listki należy zalać przegotowaną wodą do temp. 95 stopni C i parzyć przez 3-4 minuty. Dobrze komponuje się z miodem, cukrem trzcinowym czy syropem owocowym.

    Kupując ten produkt możesz zdobyć 9 punktów. Suma całego zamówienia: 9 punktów które możesz wymienić na voucher o wartości 0,23 zł.


    Region Dimbula, podobnie jak Nuwara Eliya, jest zlewany monsunowymi deszczami w ciągu sierpnia i września, a najlepsze herbaty produkuje w suchych miesiącach – styczniu i lutym. Herbaty te po zaparzeniu odznaczają się mocnym, ciemnym kolorem. Piękne, sprężyste liście dają napar o znakomitym smaku i intensywnym aromacie. Należy ją pić z mlekiem jako herbatę popołudniową.

    Parzenie: Listki należy zalać przegotowaną wodą do temp. 95 stopni C i parzyć przez 3-4 minuty. Dobrze komponuje się z miodem, cukrem trzcinowym czy syropem owocowym.

    Napisz opinię