LAPACHO Powiększ
  • Wyślij do znajomego

    Wyślij do znajomego

    LAPACHO

    LAPACHO

    Lapacho to bogata w związki mineralne kora z drzewa Teheeba z Ameryki Południowej. Ma bardzo dużą zawartość wapnia, manganu, żelaza czy magnezu. Wzmacnia organizm oraz działa detoksykacyjnie. Nie zawiera teiny, lecz lapachol, który wykazuje działanie przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, a także przeciwnowotworowe

    Odbiorca: :

    * Pola wymagane

    Anuluj  lub 

  • LAPACHO

    Dostępne opcje

    Lapacho to bogata w związki mineralne kora z drzewa Teheeba z Ameryki Południowej. Ma bardzo dużą zawartość wapnia, manganu, żelaza czy magnezu. Wzmacnia organizm oraz działa detoksykacyjnie. Nie zawiera teiny, lecz lapachol, który wykazuje działanie przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, a także przeciwnowotworowe. Ze względu na jego zawartość nie powinno być pite przez kobiety w ciąży i osoby zażywające leki przeciwzakrzepowe. Szczególnie polecana do degustacji wspomagającej naszą odporność organizmu w mroźne dni. Ma również zastosowanie w leczeniu i zapobieganiu infekcjom w ciągu całego roku.

    Parzenie: Litr wody doprowadzić do wrzenia, dodać 4 łyżeczki Lapacho i dalej gotować na małym ogniu przez 5 minut. Odstawić do naciągnięcia. Po 15 minutach napar jest gotowy do picia. Uzyskany napar należy przecedzić przez sitko.

    Kupując ten produkt możesz zdobyć 11 punktów. Suma całego zamówienia: 11 punktów które możesz wymienić na voucher o wartości 0,28 zł.


    Lapacho to bogata w związki mineralne kora z drzewa Teheeba z Ameryki Południowej. Ma bardzo dużą zawartość wapnia, manganu, żelaza czy magnezu. Wzmacnia organizm oraz działa detoksykacyjnie. Nie zawiera teiny, lecz lapachol, który wykazuje działanie przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, a także przeciwnowotworowe. Ze względu na jego zawartość nie powinno być pite przez kobiety w ciąży i osoby zażywające leki przeciwzakrzepowe. Szczególnie polecana do degustacji wspomagającej naszą odporność organizmu w mroźne dni. Ma również zastosowanie w leczeniu i zapobieganiu infekcjom w ciągu całego roku.

    Parzenie: Litr wody doprowadzić do wrzenia, dodać 4 łyżeczki Lapacho i dalej gotować na małym ogniu przez 5 minut. Odstawić do naciągnięcia. Po 15 minutach napar jest gotowy do picia. Uzyskany napar należy przecedzić przez sitko.

    Napisz opinię