Niesamowite połączenie wyciągu z bergamoty z dużymi kawałkami owoców mango. Cząstki jogurtu i kwiat granatu wzbogaca cytrusowy napar o lekko słodkawą nutę. Świetny wybór dla osób lubiących nowe i ciekawe smaki.
Dla wielbicieli deserowych smaków mamy idealną propozycję: połączenie wyselekcjonowanych ziaren arabiki
Aromatyczna mieszanka białej i zielonej herbaty z dodatkiem malin i czerwonej porzeczki.
Japońska herbata Gyokuro w połączeniu z cząstkami malin oraz truskawek. Wzbogacona płatkami bławatka, które podkreślają słodycz owoców. Polecana osobom ceniącym subtelność i delikatność z tłem jednej z najbardziej cenionych i aromatycznych herbat Japońskich.
Wyśmienite połączenie czarnej cejlońskiej herbaty z czerwoną i czarną porzeczką.
Napar jest jasnozielony i przejrzysty. Jej smak charakteryzuje się lekką dozą goryczki oraz wyczuwalną kwiatową nutą jaśminu
Wyjątkowa kompozycja rooibosa z czerwoną porzeczką i płatkami kwiatów. Intensywna i zdecydowana, o smaku dojrzałych czerwonych owoców. Delikatnie słodka i miodowa.
Migdał kalifornijski, otoczony białą czekoladą i obsypany cynamonem, stanowi deser o ciekawym smaku i nietuzinkowym połączeniu słodyczy czekolady i subtelności orzecha.
Truskawkowy Sorbet to chińska herbata oolong. Posiada znaczne ilości polifenoli, które dobroczynnie wpływają na dobre samopoczucie, a także na cerę.
Połączenie trawy cytrynowej i imbiru, które w efekcie dają działanie jednocześnie orzeźwiające i rozgrzewające. Smak przełamany jest aromatyczną porzeczką oraz cząstkami słodkiego ananasa.
Cejlońska czarna herbata wzbogacona cząstkami żurawiny i imbiru. Całość uzupełnia trawa cytrynowa i skórka cytryny,
Napar ciemnej, czerwonej barwy, o słodkim aromacie z nutami malin. W smaku gładka, nieco świeża, ze słodkim posmakiem. Wyczuwalne nuty jeżyn oraz malin.