Niezwykle oryginalne połączenie czerwonokrzewu z całymi orzeszkami pistacji, płatkami migdałów, pieprzem brazylijskim, kolendrą i skórką pomarańczy. Wyczuwalny aromat słodkich pomarańczy i wanilii nadaje tej kompozycji słodyczy. Napar wspaniale aromatyczny i przyjemny o każdej porze dnia.
Jej nazwa oznacza herbatę ryżową. Nadal jest mało znana poza Japonią, jednak każdego roku zyskuje coraz większą popularność. Jest produkowana z większych listków Bancha oraz brązowego prażonego i preparowanego ryżu.
Kompozycja po zaparzeniu ma złotobrązowy napar o subtelne słodkim zapachu liczi. Pozostawia przyjemny owocowy smak, z wyraźnie różanym akcentem.
Znany i lubiany smak orzechów laskowych w mlecznej czekoladzie ożywiony dodatkiem aromatycznie pachnącej, świeżo mielonej kawy.
Aromatyczna biała herbata z dodatkiem truskawek, aloesu i płatków nagietka. Doskonała kompozycja do całodziennej degustacji.
Cukier trzcinowy na drewnianej pałeczce. Doskonale sprawdzi się do mocnej czarnej herbaty.
Połączenie klasycznej japońskiej Genmaichy z kawałkami owoców mango oraz płatkami kokosa.
Chińska, zielona herbata z dodatkiem kawałków kandyzowanego mango, kwiatów nagietka, płatków kwiatów szafranu i naturalnego olejkiem cytrynowym.
Połączenie zielonej herbaty z wiśnią, hibiskusem oraz pączkami róż, dzięki którym uzyskujemy dość ciemny napar oraz intensywnie kwiatowy posmak.
Kwiatowo-owocowa kompozycja afrykańskiego czerwonokrzewu. Rooibos połączony z borówkami, jabłkami, a także czarnym bzem. Całość uzupełniają płatki kwiatów, takich jak: róża i słonecznik. Kompozycja polecana w sezonie jesienno-zimowym.
Mieszanka białych herbat i zielonej banchy z dodatkiem trawy cytrynowej i imbiru, orzeźwia i pobudza do działania.
Kompozycja listków mięty z chińską, zieloną herbatą typu gunpowder. Intensywna nuta smakowa polecana dla miłośników orzeźwiającego i wyrazistego smaku.