Syrop migdałowo-czekoladowy powstaje...
Syrop migdałowo-czekoladowy powstaje z połączenia cukru trzcinowego z naturalnymi aromatami. Jest wytwarzany według tradycyjnej receptury. To doskonały dodatek do kaw we wszelkiej postaci, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym.
7092 | ETERNO
Dostępność:
Cena: 21,00 zł
Data dostępności: 2021-09-03
Udostępnij:
Koszt dostawy od: 0,00 zł
Darmowa dostawa od: 100,00 zł
Syrop migdałowo-czekoladowy powstaje z połączenia cukru trzcinowego z naturalnymi aromatami. Jest wytwarzany według tradycyjnej receptury. To doskonały dodatek do kaw we wszelkiej postaci, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. Warto go również spróbować w wydaniu z deserami lub na gofrach z bitą śmietaną. Ten produkt jest naturalnie bezglutenowy i odpowiedni dla wegan.
Skład: cukier trzcinowy, woda, naturalne aromaty.
Produkt pasteryzowany, bez konserwantów.
Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym. Przed użyciem wstrząsnąć.
Masa netto: 200 ml
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 998kJ/238kcal, tłuszcz: 0,g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g, węglowodany: 58g, w tym cukry: 57g, białko: 0g, sól: 0,01g
Produkt odpowiedni dla VEGAN.