Syrop MONIN Bezcukrowy Karmelowy jest...
Syrop MONIN Bezcukrowy Karmelowy jest robiony z sukralozy - bezkalorycznego słodzika. Teraz można cieszyć się pełnią smaku karmelu… z czystym sumieniem!
1740 | MONIN
Dostępność:
Cena: 25,00 zł
Data dostępności:
Udostępnij:
Koszt dostawy od: 0,00 zł
Darmowa dostawa od: 150,00 zł
Monin to francuska firma o międzynarodowym zasięgu, która jest czołowym producentem produktów klasy Premium w sektorze spożywczym. Jej tradycja sięga już ponad 100 lat, a dzięki swojemu doświadczeniu kreuje trendy na rynku.
Karmel oznacza po prostu skarmelizowany cukier, tradycyjnie wytwarzany poprzez topienie cukru w naczyniu z wodą. Bogaty smak i kolor karmelu wynika z procesu ogrzewania i topienia cukru.
Syrop MONIN Bezcukrowy Karmelowy jest robiony z sukralozy - bezkalorycznego słodzika. Sukraloza jest bezpośrednio otrzymywana z cukru: jest słodka i nie ma metalicznego posmaku, który obecny jest przy innych słodzikach. Syrop ten był wielokrotnie testowany i został zatwierdzony w 1991 roku. Jest bezpieczny dla wszystkich: dzieci, kobiet w ciąży, diabetyków. Teraz można cieszyć się pełnią smaku karmelu… z czystym sumieniem!
Karmel jest doceniany jako główny smak oraz używany również w harmonii z innymi smakami. Syrop karmelowy firmy MONIN ma nieskończoną ilość zastosowań. Smak karmelu jest stosowany w szczególności w napojach kawowych, koktajlach, deserach oraz w innych kulinarnych potrawach.
Barwa: Ciemny bursztyn z lekkim żółtym przebłyskiem
Smak: Słodki i mocny aromat karmelu. Długo utrzymujący się smak.
Zastosowanie: Kawy, latte, cappuccino, martini, soki, herbaty
Składniki: Zawiera substancje słodzące. Woda, substancja wypełniająca: E1200, naturalny aromat, substancja zagęszczająca: E466, substancje słodzące: E955, E950, kwas: E334, barwnik: E150a, substancje konserwujące: E202, E211.
Dodatkowe informacje: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu zużyć w ciągu 3 miesięcy.
Pojemność: 250ml