HERBATA MATE MARABA Powiększ
  • Wyślij do znajomego

    Wyślij do znajomego

    MATE MARABA

    MATE MARABA

    Intensywna oraz wyrazista propozycja dla zwolenników picia yerba mate. Dodatek w postaci kandyzowanych owoców mango oraz papai nada naparowi lekko deserowej nuty

    Odbiorca: :

    * Pola wymagane

    Anuluj  lub 

  • MATE MARABA

    Dostępne opcje

    Intensywna oraz wyrazista propozycja dla zwolenników picia yerba mate. Dodatek w postaci kandyzowanych owoców papai nada naparowi lekko egzotycznej nuty. Aromat cytrusowy oraz płatki krokosza wzbogacają aromatyczność naparu.

    Skład: yerba mate zielona (86%), kandyzowane cząstki papai (7%), naturalny aromat cytrusowy, płatki krokosza.

    Parzenie: Yerba Mate należy wsypać do kalebasy (tykwy) tak, aby wypełniło ją w 3/4, następnie zalać zimną wodą i odstawić na kilka minut. Wodę odlać i zalać ponownie wodą przegotowaną. Napar pije się za pomocą bombilli, czyli metalowej rurki z siteczkiem, mającym zatrzymać fusy. Kalebasę można napełnić 3-4 krotnie. W przypadku braku tykwy i bombilli mate równie dobrze można przyrządzić w kubku. Świetnie smakuje z dodatkiem miodu lub plasterkiem cytryny. Napar jest koloru żółto - seledynowego i smakuje jak delikatna zielona herbata.

    Kompozycja znana również jako: Mate Palm Beach

    Kupując ten produkt możesz zdobyć 9 punktów. Suma całego zamówienia: 9 punktów które możesz wymienić na voucher o wartości 0,23 zł.


    Intensywna oraz wyrazista propozycja dla zwolenników picia yerba mate. Dodatek w postaci kandyzowanych owoców papai nada naparowi lekko egzotycznej nuty. Aromat cytrusowy oraz płatki krokosza wzbogacają aromatyczność naparu.

    Skład: yerba mate zielona (86%), kandyzowane cząstki papai (7%), naturalny aromat cytrusowy, płatki krokosza.

    Parzenie: Yerba Mate należy wsypać do kalebasy (tykwy) tak, aby wypełniło ją w 3/4, następnie zalać zimną wodą i odstawić na kilka minut. Wodę odlać i zalać ponownie wodą przegotowaną. Napar pije się za pomocą bombilli, czyli metalowej rurki z siteczkiem, mającym zatrzymać fusy. Kalebasę można napełnić 3-4 krotnie. W przypadku braku tykwy i bombilli mate równie dobrze można przyrządzić w kubku. Świetnie smakuje z dodatkiem miodu lub plasterkiem cytryny. Napar jest koloru żółto - seledynowego i smakuje jak delikatna zielona herbata.

    Kompozycja znana również jako: Mate Palm Beach

    Napisz opinię