Cukier nie musi być nudny! Cukier trzcinowy z pewnością każdy zna, ale czy w kompozycji z płatkami kwiatów? W naszej ofercie znajdziecie zarówno cukier różany, jak i z płatkami chabru. Jest też cukier na patyku, który może stanowić idealne dopełnienie drobnego upominku.
Cukier chabrowy to połączenie ekologicznego cukru trzcinowego z płatkami chabrów pochodzących z ekologicznych plantacji. Cechuje się pięknym i niepowtarzalnym wyglądem oraz ziołowym aromatem, który nada potrawom wyjątkowego charakteru.
Cukier różany jest dodatkiem, który z pewnością warto mieć w swoim domu. Świetnie sprawdzi się do deserów, różnych wypieków, dekoracji oraz oczywiście - do herbaty!
Aromatyczny miks przypraw takich jak: cynamon, kardamon, goździki oraz gałka muszkatołowa, który zmieni codzienną kawę w intrygujący i rozgrzewający napar. W tej kompozycji to cynamon jest dominującą w smaku przyprawą.
Aromatyczny miks przypraw takich jak: kardamon, cynamon, goździki oraz gałka muszkatołowa, który zmieni codzienną kawę w intrygujący i rozgrzewający napar. W tej kompozycji to kardamon jest dominującą w smaku przyprawą.
Cukier trzcinowy na drewnianej pałeczce. Doskonale sprawdzi się do mocnej czarnej herbaty.
Cukier nie musi być nudny! Cukier trzcinowy z pewnością każdy zna, ale czy w kompozycji z płatkami kwiatów? W naszej ofercie znajdziecie zarówno cukier różany, jak i z płatkami chabru. Jest też cukier na patyku, który może stanowić idealne dopełnienie drobnego upominku.
Zapoznajcie się też z imbirem kandyzowanym, który świetnie nadaje się do słodzenia kawy i herbaty, ale także chłodnych napojów. Kandyz podkreśla i wydobywa ukryte w herbacie aromaty oraz pozwala na tworzenie autorskich kompozycji. Cukry smakowe nadadzą nowy charakter ulubionemu naparowi i zapobiegną rutynie. Cukry na patyku wspaniale prezentują się w prezentach i na uroczystych stołach.