Wypalona w stopniu full city roast Brazylia Cemorrado to kawa dedykowana do parzenia w kawiarkach, ekspresach ciśnieniowych i automatach kawowych. W smaku przeważa czekolada i kakao, dopełnione delikatnie orzechowymi nutami.
Ziarna 100% Arabiki pochodzące z Dominikany, to wyjątkowe propozycja z wyczuwalną delikatną słodyczą, intensywnym aromatem i zbalansowanym body.
Kawa Gwatemala z regionu Santa Rossa, to zbilansowana w smaku 100% arabika.
Gwatemala El Pacifico to 100% Robusta z regionu San Marcos. Kawowiec tam uprawiany jest z dużą dbałością o szczegóły dzięki czemu owoce można śmiało porównywać do dobrej jakości arabiki.
Kawa Indie Plantacja AA to bardzo dokładnie wyselekcjonowane ziarno, które wytwarzane jest metodą mokrą. Jej profil smakowy to orzechy nerkowca, przyprawy korzenne i tytoń.
100% Arabika, która cechuje się jedwabistym aromatem o wyczuwalnym smaku kakao i orzecha z owocową nutą. Kawa o żywej kwasowości i bogatym smaku.
W smaku łagodna, charakteryzuje ją niska, przyjemna kwasowość i wyraźnie wyczuwalne orzechowe nuty. Idealna do przygotowania perfekcyjnego espresso w prawdziwie włoskim stylu.
Kawa stworzona z miłością. Torino to mieszanka trzech arabik jakości speciality dedykowana do parzenia w ekspresach ciśnieniowych, kawiarkach i automatach kawowych. Charakteryzuje się wyczuwalną słodyczą, łagodnością, niską kwasowością i pełnym body.
Kawa z charakterem. Nietuzinkowa mieszanka arabiki i robusty z Brazylii. Prawie całkowicie pozbawiona kwasowości, jednak zdecydowana i intensywna w smaku. Świetnie smakuje w klasycznym americano, a w połączeniu z mlekiem lub napojem sojowym zyskuje dużo łagodności.