Suszone płatki kwiatów to doskonały pomysł na urozmaicenie ulubionego naparu. Hibiskus stanowi świetną bazę do autorskich kompozycji owocowych, a trawa cytrynowa świetnie sprawdzi się nie tylko jako dodatek do herbaty, ale także nada oryginalności potrawom azjatyckim. Spróbujcie naszych dodatków i sprawdźcie, czy ulubiona herbata może smakować jeszcze bardziej!
Bławatek jest rośliną wykorzystywaną jako surowiec zielarski, naturalny barwnik, składnik kosmetyków oraz jako dekoracja potraw. Obecne w nim są flawonoidy, czyli silnie działające antyoksydanty, które działają przeciwzapalnie, moczopędnie oraz uszczelniająco na naczynia krwionośne.
Czystek jest niezwykle bogatym źródłem polifenoli, naturalnych przeciwutleniaczy. Ich dobroczynny wpływ polega na neutralizowaniu wolnych rodników. Ziele czystka wzmacniania odporności organizmu, działa przeciwzapalnie i przeciwwirusowo.
Dziurawiec jest jedną z najdłużej używanych roślin zielarskich. Znany jest przede wszystkim z właściwości wspomagających trawienie oraz poprawy funkcjonowania przewodu pokarmowego.
Gojnik, inaczej szałwia libańska, jest ziołem o charakterystycznym, lekko kadzidlanym aromacie. Napary z gojnika są tradycyjnym napojem Bałkan.
Klitoria ternateńska znana jest również jako Butterfly Pea Tea lub "niebieska herbata". Stosowana od medycyny ajurwedyjskiej do kuchnię azjatycką.
Klitoria ternateńska znana jest również jako Butterfly Pea Tea lub "niebieska herbata". Napar z klitorii charakteryzuje się ziołowym aromatem i smakiem.
Kwiat lipy polecany jest do stosowania szczególnie w sezonie jesienno-zimowym. Są pomocne, jako naturalne wsparcie zdrowia dróg oddechowych oraz odporności organizmu.
Kwiaty jadalne to prawdziwy rarytas, są niezastąpione w każdej kuchni! Dodaj odrobinę magii do swoich potraw: wizualnej i smakowej eksplozji. Te kwiatowe cuda nie tylko zdobią, ale także dostarczają Twojemu organizmowi cennych składników odżywczych.
Kwiaty jadalne to prawdziwy rarytas, są niezastąpione w każdej kuchni! Dodaj odrobinę magii do swoich potraw: wizualnej i smakowej eksplozji. Te kwiatowe cuda nie tylko zdobią, ale także dostarczają Twojemu organizmowi cennych składników odżywczych.
Kwiaty jadalne to prawdziwy rarytas, są niezastąpione w każdej kuchni! Dodaj odrobinę magii do swoich potraw: wizualnej i smakowej eksplozji. Te kwiatowe cuda nie tylko zdobią, ale także dostarczają Twojemu organizmowi cennych składników odżywczych.
Kwiaty jadalne to prawdziwy rarytas, są niezastąpione w każdej kuchni! Dodaj odrobinę magii do swoich potraw: wizualnej i smakowej eksplozji. Te kwiatowe cuda nie tylko zdobią, ale także dostarczają Twojemu organizmowi cennych składników odżywczych.
Kwiaty jadalne to prawdziwy rarytas, są niezastąpione w każdej kuchni! Dodaj odrobinę magii do swoich potraw: wizualnej i smakowej eksplozji. Te kwiatowe cuda nie tylko zdobią, ale także dostarczają Twojemu organizmowi cennych składników odżywczych.
Suszone płatki kwiatów to doskonały pomysł na urozmaicenie ulubionego naparu. Hibiskus stanowi świetną bazę do autorskich kompozycji owocowych, a trawa cytrynowa świetnie sprawdzi się nie tylko jako dodatek do herbaty, ale także nada oryginalności potrawom azjatyckim. Spróbujcie naszych dodatków i sprawdźcie, czy ulubiona herbata może smakować jeszcze bardziej!