Suszone płatki kwiatów to doskonały pomysł na urozmaicenie ulubionego naparu. Hibiskus stanowi świetną bazę do autorskich kompozycji owocowych, a trawa cytrynowa świetnie sprawdzi się nie tylko jako dodatek do herbaty, ale także nada oryginalności potrawom azjatyckim. Spróbujcie naszych dodatków i sprawdźcie, czy ulubiona herbata może smakować jeszcze bardziej!
Ekologiczna mieszanka ziół liofilizowanych, będących połączeniem najwyższej jakości ziół i kwiatów o pięknym, świeżym aromacie.
Czystek jest niezwykle bogatym źródłem polifenoli, naturalnych przeciwutleniaczy. Ich dobroczynny wpływ polega na neutralizowaniu wolnych rodników. Ziele czystka wzmacniania odporności organizmu, działa przeciwzapalnie i przeciwwirusowo.
Dziurawiec jest jedną z najdłużej używanych roślin zielarskich. Znany jest przede wszystkim z właściwości wspomagających trawienie oraz poprawy funkcjonowania przewodu pokarmowego.
Gojnik, inaczej szałwia libańska, jest ziołem o charakterystycznym, lekko kadzidlanym aromacie. Napary z gojnika są tradycyjnym napojem Bałkan.
Klitoria ternateńska znana jest również jako Butterfly Pea Tea lub "niebieska herbata". Napar z klitorii charakteryzuje się ziołowym aromatem i smakiem.
Kwiat lipy polecany jest do stosowania szczególnie w sezonie jesienno-zimowym. Są pomocne, jako naturalne wsparcie zdrowia dróg oddechowych oraz odporności organizmu.
Kwiaty jadalne to prawdziwy rarytas, są niezastąpione w każdej kuchni! Dodaj odrobinę magii do swoich potraw: wizualnej i smakowej eksplozji. Te kwiatowe cuda nie tylko zdobią, ale także dostarczają Twojemu organizmowi cennych składników odżywczych.
Kwiaty jadalne to prawdziwy rarytas, są niezastąpione w każdej kuchni! Dodaj odrobinę magii do swoich potraw: wizualnej i smakowej eksplozji. Te kwiatowe cuda nie tylko zdobią, ale także dostarczają Twojemu organizmowi cennych składników odżywczych.
Kwiaty jadalne to prawdziwy rarytas, są niezastąpione w każdej kuchni! Dodaj odrobinę magii do swoich potraw: wizualnej i smakowej eksplozji. Te kwiatowe cuda nie tylko zdobią, ale także dostarczają Twojemu organizmowi cennych składników odżywczych.
Kwiaty jadalne to prawdziwy rarytas, są niezastąpione w każdej kuchni! Dodaj odrobinę magii do swoich potraw: wizualnej i smakowej eksplozji. Te kwiatowe cuda nie tylko zdobią, ale także dostarczają Twojemu organizmowi cennych składników odżywczych.
Kwiaty lawendy to świetna baza do ziołowych naparów i lemoniad, ale też ciekawy dodatek do wypieków. Picie lawenda wycisza, koi nerwy, ułatwia zasypianie.
Kwiaty lawendy wykazują działanie odprężające i wspierają zdrowy sen. Pomagają również w łagodzeniu dolegliwości trawiennych wywołanych stresem.
Suszone płatki kwiatów to doskonały pomysł na urozmaicenie ulubionego naparu. Hibiskus stanowi świetną bazę do autorskich kompozycji owocowych, a trawa cytrynowa świetnie sprawdzi się nie tylko jako dodatek do herbaty, ale także nada oryginalności potrawom azjatyckim. Spróbujcie naszych dodatków i sprawdźcie, czy ulubiona herbata może smakować jeszcze bardziej!