Owoce i orzechy w czekoladzie z Manufaktury Doti to naturalne smakołyki dla poszukujących dobrych tradycyjnych wyrobów i bezkompromisowej jakości. Słodycze z Doti sprzedawane są obecnie w ponad 20 krajach, m.in. w Niemczech, Danii, Szwecji, Wielkiej Brytanii, USA, a nawet w Hongkongu. Znajdziecie je Państwo również w naszym sklepie Tea Club.
Banany w czekoladzie mlecznej to nietuzinkowy rodzaj słodkiej przekąski. Suszone owoce pokryte słodką czekoladą to znakomity przysmak, ale również doskonały pomysł na dodatek do prezentu.
Migdały w czekoladzie z karmelizowanym mlekiem i solą. To wyjątkowo modne połączenie migdałów oraz czekolady o smaku słonego karmelu, przełamanej cienką warstwą deserowej czekolady.
Kandyzowane kawałki imbiru, oblane wysokogatunkową czekoladą deserową i obsypane zmielonymi ziarnami kakaowca.
Chrupiące migdały pokryte białą czekoladą stracciatella tworzą świetną przekąskę o niepowtarzalnym smaku.
Migdał kalifornijski, otoczony białą czekoladą i obsypany cynamonem, stanowi deser o ciekawym smaku i nietuzinkowym połączeniu słodyczy czekolady i subtelności orzecha.
Trudno oprzeć się świeżo prażonym migdałom w białej, kremowej czekoladzie obsypanej aromatycznym cynamonem.
Chrupkość migdałów i kremowość belgijskiej białej czekolady z naturalną wanilią, a to wszystko podkręcone kokosowym dodatkiem. Kokosowa otoczka nadaje czekoladkom lekkości i puszystości.
Świeżo prażone migdały kalifornijskie otoczone trzema rodzajami czekolad: białą, mleczną oraz deserową. Wykonane na bazie tradycyjnej receptury. Doskonały dodatek do codziennej degustacji herbaty lub kawy.
Orzechy laskowe w nowej odsłonie! Świeżo prażone i chrupiące orzechy, oblane wyśmienitą czekoladą deserową. Wyśmienity smakołyk, który nie ma sobie równych, bo właśnie one są szczególnie polecane przy pracy fizycznej i wysiłku.
Chrupiące orzechy włoskie w czekoladzie deserowej to przysmak, który dostępny jest tylko w sezonie - od późnej jesieni do wiosny.
Skórka pomarańczowa jest przedmiotem pożądania wielu smakoszy. Czekoladowe pyszne pałeczki z paskami kandyzowanej skórki w środku są smaczne i aromatyczne oraz pięknie się prezentują.
Kandyzowane śliwki w czekoladzie deserowej to polska specjalność i ceniona tradycja. Delikatnie przydymiony aromat śliwki w połączeniu z czekoladą deserową daje wspaniały efekt.