Owoce i orzechy w czekoladzie z Manufaktury Doti to naturalne smakołyki dla poszukujących dobrych tradycyjnych wyrobów i bezkompromisowej jakości. Słodycze z Doti sprzedawane są obecnie w ponad 20 krajach, m.in. w Niemczech, Danii, Szwecji, Wielkiej Brytanii, USA, a nawet w Hongkongu. Znajdziecie je Państwo również w naszym sklepie Tea Club.
Banany w czekoladzie mlecznej to nietuzinkowy rodzaj słodkiej przekąski. Suszone owoce pokryte słodką czekoladą to znakomity przysmak, ale również doskonały pomysł na dodatek do prezentu.
Chrupiące migdały pokryte białą czekoladą stracciatella tworzą świetną przekąskę o niepowtarzalnym smaku.
Migdał kalifornijski, otoczony białą czekoladą i obsypany cynamonem, stanowi deser o ciekawym smaku i nietuzinkowym połączeniu słodyczy czekolady i subtelności orzecha.
Trudno oprzeć się świeżo prażonym migdałom w białej, kremowej czekoladzie obsypanej aromatycznym cynamonem.
Orzechy laskowe w nowej odsłonie! Świeżo prażone i chrupiące orzechy, oblane wyśmienitą czekoladą deserową. Wyśmienity smakołyk, który nie ma sobie równych, bo właśnie one są szczególnie polecane przy pracy fizycznej i wysiłku.
Południowe suszone winogrona to powszechnie znane rodzynki, które często łączone są z czekoladą. Najczęściej stosowane jako dodatek do deserów, tutaj oblane aksamitną czekoladą mleczną są przysmakiem samym w sobie.
Skórka pomarańczowa jest przedmiotem pożądania wielu smakoszy. Czekoladowe pyszne pałeczki z paskami kandyzowanej skórki w środku są smaczne i aromatyczne oraz pięknie się prezentują.
Kandyzowane śliwki w czekoladzie deserowej to polska specjalność i ceniona tradycja. Delikatnie przydymiony aromat śliwki w połączeniu z czekoladą deserową daje wspaniały efekt.
Kandyzowane kawałki śliwki oblane wyśmienitą czekoladą deserową tworzą niezapomniane połączenie smakowe, które pokocha każdy miłośnik owoców i czekolady.
Aromatyczne kandyzowane wiśnie w czekoladzie deserowej łączą w sobie esencję owocu z aksamitem wytrawnej czekolady. Wiśnie oblane wykwintną czekoladą to prawdziwie szlachetny przysmak, od lat lubiany i pożądany w każdym zakątku świata.
Ziarna kawy Arabiki z Brazylii są palone tuż przed produkcją. Dzięki temu są wyjątkowo chrupiące i aromatyczne. Następnie otulane są aksamitną czekoladą.
Suszona żurawina jest słodka, ale jednocześnie lekko kwaskowata. Ten owoc znany jest na całym świecie za swoje liczne właściwości zdrowotne i antybakteryjne.