Owoce i orzechy w czekoladzie z Manufaktury Doti to naturalne smakołyki dla poszukujących dobrych tradycyjnych wyrobów i bezkompromisowej jakości. Słodycze z Doti sprzedawane są obecnie w ponad 20 krajach, m.in. w Niemczech, Danii, Szwecji, Wielkiej Brytanii, USA, a nawet w Hongkongu. Znajdziecie je Państwo również w naszym sklepie Tea Club.
Banany w czekoladzie mlecznej to nietuzinkowy rodzaj słodkiej przekąski. Suszone owoce pokryte słodką czekoladą to znakomity przysmak, ale również doskonały pomysł na dodatek do prezentu.
Kandyzowane kawałki imbiru, oblane wysokogatunkową czekoladą deserową i obsypane zmielonymi ziarnami kakaowca.
Migdał kalifornijski, otoczony białą czekoladą i obsypany cynamonem, stanowi deser o ciekawym smaku i nietuzinkowym połączeniu słodyczy czekolady i subtelności orzecha.
Trudno oprzeć się świeżo prażonym migdałom w białej, kremowej czekoladzie obsypanej aromatycznym cynamonem.
Świeżo prażone migdały kalifornijskie otoczone trzema rodzajami czekolad: białą, mleczną oraz deserową. Wykonane na bazie tradycyjnej receptury. Doskonały dodatek do codziennej degustacji herbaty lub kawy.
Torebka prezentowa z czerwonym bucikiem i zawieszką z grafiką serca. Ten wyjątkowy produkt to doskonały pomysł na drobny, słodki upominek.
Orzechy laskowe w nowej odsłonie! Świeżo prażone i chrupiące orzechy, oblane wyśmienitą czekoladą deserową. Wyśmienity smakołyk, który nie ma sobie równych, bo właśnie one są szczególnie polecane przy pracy fizycznej i wysiłku.
To poręczne nosidełko z uchwytem i ozdobną banderolą zawiera trzy 50g opakowania owoców w czekoladzie w bestsellerowych smakach.
Zestaw ręcznie robionych czekoladek w aksamitnej czekoladzie z Rodzinnej Fabryki Czekoladek. Składa się z sześciu bestsellerowych smaków czekoladek w opakowaniach Doti, umieszczonych w ozdobnym pudełku z piękną grafiką.
Południowe suszone winogrona to powszechnie znane rodzynki, które często łączone są z czekoladą. Najczęściej stosowane jako dodatek do deserów, tutaj oblane aksamitną czekoladą mleczną są przysmakiem samym w sobie.
Skórka pomarańczowa jest przedmiotem pożądania wielu smakoszy. Czekoladowe pyszne pałeczki z paskami kandyzowanej skórki w środku są smaczne i aromatyczne oraz pięknie się prezentują.
Kandyzowane śliwki w czekoladzie deserowej to polska specjalność i ceniona tradycja. Delikatnie przydymiony aromat śliwki w połączeniu z czekoladą deserową daje wspaniały efekt.