Bari to połączenie wyjątkowej arabiki z Brazylii o czekoladowych i pistacjowych nutach, z arabiką pochodzącą z Dominikany, która wyróżnia się lekką słodyczą, intensywnym aromatem i zbalansowanym body o migdałowych nutach.
Wypalona w stopniu full city roast Brazylia Cemorrado to kawa dedykowana do parzenia w kawiarkach, ekspresach ciśnieniowych i automatach kawowych. W smaku przeważa czekolada i kakao, dopełnione delikatnie orzechowymi nutami.
Ziarna 100% Arabiki pochodzące z Dominikany, to wyjątkowe propozycja z wyczuwalną delikatną słodyczą, intensywnym aromatem i zbalansowanym body.
Sweet Kick Espresso Blend wyróżnia się głębokim profilem sensorycznym, w którym dominują nuty owoców leśnych, mlecznej czekolady, kakao oraz subtelnej assam, tworząc bogatą i złożoną paletę smakową.
Wyjątkowe ziarna kawy pochodzące z Afryki, które charakteryzują się dużą owocowością różowego grejfruta, połączonego ze słodyczą kruszonki. W kawie można odnaleźć idealny balans i połączenie między intensywną owocowością a słodyczą.
Kawa Gwatemala z regionu Santa Rossa, to zbilansowana w smaku 100% arabika.
Kawa Indie Plantacja AA to bardzo dokładnie wyselekcjonowane ziarno, które wytwarzane jest metodą mokrą. Jej profil smakowy to orzechy nerkowca, przyprawy korzenne i tytoń.
100% Arabika, która cechuje się jedwabistym aromatem o wyczuwalnym smaku kakao i orzecha z owocową nutą. Kawa o żywej kwasowości i bogatym smaku.
W smaku łagodna, charakteryzuje ją niska, przyjemna kwasowość i wyraźnie wyczuwalne orzechowe nuty. Idealna do przygotowania perfekcyjnego espresso w prawdziwie włoskim stylu.
Kawa z wyselekcjonowanych ziaren arabiki, pochodzących z Tanzanii. Kawa idealna pod espresso, sprawdza się wyśmienicie parzona w ekspresie ciśnieniowym lub kawiarce. Wypalana w polskiej palarni JAVA COFFEE ROASTERS, według receptur stworzonych przez Mistrza Polski Roasterów 2018, Rafała Kaniewskiego.
Kawa stworzona z miłością. Torino to mieszanka trzech arabik jakości speciality dedykowana do parzenia w ekspresach ciśnieniowych, kawiarkach i automatach kawowych. Charakteryzuje się wyczuwalną słodyczą, łagodnością, niską kwasowością i pełnym body.
Kawy kolumbijskie cenione są przez smakoszy i wielbicieli kaw stonowanych z wyczuwalną nutą owocową