Owoce Liofilizowane 

Owoce liofilizowane to sprytny sposób na dostarczanie witamin - niezależnie od pory roku! W trakcie procesu liofilizacji owoce zachowują swoje cenne właściwości odżywcze, witaminy i minerały. Jednocześnie takie owoce nie zawierają konserwantów, nie tracą apetycznego wyglądu i zachowują swój naturalny smak. Dzięki temu dania przygotowane z wykorzystaniem owoców liofilizowanych będą jednocześnie smaczne i zdrowe! Warto spróbować owoców liofilizowanych od BeHarmony do herbaty, deserów, owsianki, naleśników, gofrów lub jako przekąskę do pracy czy szkoły. Liofilizaty w poręcznym słoiku stanowią również niezastąpioną, zdrową porcję energii w czasie wycieczki poza miasto lub w góry! Liofilizowane truskawki, wiśnie, jeżyny, jabłka i maliny czekają!

Pokazuje 1 - 11 z 11 elementów

Owoce liofilizowane to sprytny sposób na dostarczanie witamin - niezależnie od pory roku! W trakcie procesu liofilizacji owoce zachowują swoje cenne właściwości odżywcze, witaminy i minerały. Jednocześnie takie owoce nie zawierają konserwantów, nie tracą apetycznego wyglądu i zachowują swój naturalny smak. Dzięki temu dania przygotowane z wykorzystaniem owoców liofilizowanych będą jednocześnie smaczne i zdrowe! Warto spróbować owoców liofilizowanych od BeHarmony do herbaty, deserów, owsianki, naleśników, gofrów lub jako przekąskę do pracy czy szkoły. Liofilizaty w poręcznym słoiku stanowią również niezastąpioną, zdrową porcję energii w czasie wycieczki poza miasto lub w góry! Liofilizowane truskawki, wiśnie, jeżyny, jabłka i maliny czekają!