Jedna z najlepszych japońskich herbat typu sencha ze słynnego rejonu Shizuoka. Piękne listki, poddane bardzo starannej obróbce, mają niezwykle delikatną strukturę.
Napar jest jasnozielony i przejrzysty. Jej smak charakteryzuje się lekką dozą goryczki oraz wyczuwalną kwiatową nutą jaśminu
Wyjątkowo esencjonalna kompozycja zawierająca owoce jeżyn, malin oraz truskawek. Dodatek kandyzowanych owoców papai oraz cząstki jabłka uzupełniają mieszankę. Hibiskus nadaje pięknego, intensywnego koloru.
Smak i aromat Turquino jest porównywany przez znawców do Blue Mountain z Jamajki. W tej kubańskiej pozycji odnajdziemy unikalny dymny posmak oraz nutę tytoniowych liści, połączoną z aromatem czekolady i korzeni.
Ziarna arabiki połączone z apetycznym smakiem czekolady, która dodaje wyrazistości. Propozycja idealna dla miłośników delikatnych słodkich smaków.
Wspaniała, aromatyczna kawa deserowa o przyjemnym miodowym aromacie, z delikatnie wyczuwalną nutą orzechów.
Yerba Mate, czyli ostrokrzew paragwajski. Orzeźwiające i pobudzające połączenie listków mate z trawą cytrynową i lekkim aromatem limonki. Idealna propozycja dla osób, które rozpoczynają przygodę z Yerba Mate i szukających delikatnych smaków cytrusowych, przełamujących tradycyjny smak mate.
Chińska herbata typu pu erh wzbogacona słodką nutą mango oraz papai. W ciemnobordowym naparze wyczuwalna jest delikatna nuta kwiatowa za sprawą płatków krokosza. Propozycja stonowana w smaku bez wyczuwalnej nuty cierpkości.
Aromatyczna biała herbata z dodatkiem truskawek, aloesu i płatków nagietka. Doskonała kompozycja do całodziennej degustacji.
Produkowana jest w prowincji Fujian. Małe pączki zrywane jeszcze przed otwarciem poddawane są procesowi więdnięcia, który pozbawia ich naturalnej wilgoci, a następnie suszone na słońcu.
Rooibos żurawina to zioło czerwonokrzewu połączone z kawałkami owoców żurawiny i płatkami róży, które nadają mu lekko winnego smaku. Nie zawiera teiny, dlatego można degustować go o każdej porze dnia.