HERBATA MATE ŻURAWINA POMARAŃCZA Powiększ
  • Wyślij do znajomego

    Wyślij do znajomego

    MATE ŻURAWINA POMARAŃCZA

    MATE ŻURAWINA POMARAŃCZA

    Nietypowa kompozycja listków mate z cząstkami żurawiny oraz ze skórą pomarańczy. Dodatek płatków róży oraz pomarańczy tworzy delikatny posmak kwiatowy.

    Odbiorca: :

    * Pola wymagane

    Anuluj  lub 

  • MATE ŻURAWINA POMARAŃCZA

    Dostępne opcje

    Nietypowa kompozycja listków mate z cząstkami żurawiny oraz ze skórą pomarańczy. Dodatek płatków róży oraz pomarańczy tworzy delikatny posmak kwiatowy. Idealna propozycja dla uczniów oraz studentów podczas wzmożonego wysiłku fizycznego.

    Skład: zielona mate z Brazylii (86%), żurawina (5%), naturalne aromaty, skórka pomarańczy (2%), kwiaty pomarańczy (2%), płatki róży.

    Parzenie: Yerba Mate należy wsypać do kalebasy (tykwy) tak, aby wypełniło ją w 3/4, następnie zalać zimną wodą i odstawić na kilka minut. Wodę odlać i zalać ponownie wodą przegotowaną. Napar pije się za pomocą bombilli, czyli metalowej rurki z siteczkiem, mającym zatrzymać fusy. Kalebasę można napełnić 3-4 krotnie. W przypadku braku tykwy i bombilli mate równie dobrze można przyrządzić w kubku. Świetnie smakuje z dodatkiem miodu lub plasterkiem cytryny. Napar jest koloru żółto - seledynowego i smakuje jak delikatna zielona herbata.

    Kompozycja znana również jako: Mate Panama Canal

    Kupując ten produkt możesz zdobyć 8 punktów. Suma całego zamówienia: 8 punktów które możesz wymienić na voucher o wartości 0,20 zł.


    Nietypowa kompozycja listków mate z cząstkami żurawiny oraz ze skórą pomarańczy. Dodatek płatków róży oraz pomarańczy tworzy delikatny posmak kwiatowy. Idealna propozycja dla uczniów oraz studentów podczas wzmożonego wysiłku fizycznego.

    Skład: zielona mate z Brazylii (86%), żurawina (5%), naturalne aromaty, skórka pomarańczy (2%), kwiaty pomarańczy (2%), płatki róży.

    Parzenie: Yerba Mate należy wsypać do kalebasy (tykwy) tak, aby wypełniło ją w 3/4, następnie zalać zimną wodą i odstawić na kilka minut. Wodę odlać i zalać ponownie wodą przegotowaną. Napar pije się za pomocą bombilli, czyli metalowej rurki z siteczkiem, mającym zatrzymać fusy. Kalebasę można napełnić 3-4 krotnie. W przypadku braku tykwy i bombilli mate równie dobrze można przyrządzić w kubku. Świetnie smakuje z dodatkiem miodu lub plasterkiem cytryny. Napar jest koloru żółto - seledynowego i smakuje jak delikatna zielona herbata.

    Kompozycja znana również jako: Mate Panama Canal

    Napisz opinię